Debatforum Øjenlågskirurgi Hageimplantat og allergi flag
 • Avatar of Janus Hansen
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hageimplantat og allergi

  18. februar 2019

  Hej

  Jeg kunne godt tænke mig at gøre noget ved min vigende hage.

  Jeg føler mig dog forpligtet til at skrive, at jeg har en dokumenteret allergi overfor latex og så springer de som regel fra, selvom man vist ikke påviseligt bliver allergisk overfor silikone eller Medpor (som implantaterne laves af). Jeg har desuden set på mulighederne indenfor fillers, men jeg må nok desværre sande, at de ikke vil kunne ændre min profil tilstrækkeligt.  Derudover har jeg skrevet med et sted, der tilbød en såkaldt ‘fremføring af hageknoglen’, men det virkede ærligt talt ikke som om, det var noget, de var interesserede i at udføre. Jeg ved godt, at den operation er forbundet med større risici, end der er ved at indoperere et implantat, men kan det virkelig passe, at man ikke kan få den udført i Danmark?

  Jeg kan måske også have min tvivl om, hvorvidt et implantat ville være det rette for mig, for jeg har et par (mindre) autoimmune sygdomme og min krop reagerer som regel imod alt lige fra kunststoffer til parfumer og et utal af andre ting.

  Så jeg skriver til jer, I håbet om, at der er noget jeg har overset – findes der en mulighed med fillers, knoglefremføring eller andet, som ville ændre min hageprofil til det bedre?

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 20. februar 2019

  Kære spørger,

  Der er ingen krydsallergi fra Latex til Medpor eller KEKK, som er de to bedste implantatmaterialer. Silikone bør man i det hele taget undgå som kæbeimplantater, da de får den underliggende knogle til at skrumpe.

  Hvis hageknoglen er meget høj, kan det være en bedre ide at splitte hageknoglen i det vandrette plan og føre den nederste del fremad.

  Hvad der er den rigtige løsning for dig, kan vi først vurdere efter en konsultation og en CT-scanning af din underkæbe.
  Men det skulle være mærkeligt om vi ikke kan hjælpe dig af med din vigende hage.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.