Debatforum Næseoperation Hævelse efter næseoperation flag

157 visninger

1 svar

 • Avatar of Helen123
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  Hævelse efter næseoperation

  8. januar 2018

  Hej,

  jeg har fået opereret min næse for 10 måneder siden. Jeg fik fjernet en bule på næseryggen samt løftet tippen. Den har været meget hævet, men det meste af hævelsen på næseryggen er væk. Jeg synes at min næsetip ser lidt stor ud nu. Den er stadig helt hård når man rør ved den. Har hørt at næsetippen er den der tager længst tid ag hele og at det kan tage 1-1,5 år.

  Kan det være at tippen ser større ud i forhold til ryggen fordi ryggen hævelser er væk, men ikke tippen endnu? Er en hård næsetip tegn på hævelse, og hvor lang tid burde der gå før den bliver blød?

  Hvilke risikofaktorer er der ved at operere næsen igen, i forhold til arvæv samt næsens udseende?

  Avatar of Farooq Nasseri
  0
  3
  Besvaret den 9. januar 2018

  Kære spørger,

  Enhver næseoperation kan medføre hævelser.

  Næsetippen hæver mest. Graden af hævelse svarende til tippen er afhængig af operationenstype og tykkelsen på huden. Tyk hud hæver mere og det tager længere tid til at forsvinde.

  Operationstype har indflydelse på hårdhed af tippen, hvis der er brugt ekstra brusk for at støtte tippen, vil tippen virke hård og stiv – hvilket er normalt.

  Med venlig hilsen

  Farooq Nasseri
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.