Debatforum Fedtsugning Hæmatom flag
 • Avatar of RuRu86
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hæmatom

  8. april 2019

  Jeg har fået fortaget en fedtsugning af maven for 2 mdr. siden og det har resulteret i at jeg har fået en hæmatom på stor dele af maven og blodet er ikke flyende så det kan ikke drænes med en kanyle.

  Dette ved jeg da jeg har fået en ultralyd scanning af maven.

  Jeg er så ked af det og deprimeret. Min mave ser helt deform ud og er i smerter hver dag.

  Hvad kan man gøre for at fjerne det?

  Mvh R

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 9. april 2019

  Kære spørger,

  Hæmatom, dvs. blodsamling, er en ærgerlig – og sjælden komplikation, som egentligt ikke burde forekomme med den rette liposuctionteknik og i hvert fals slet ikke flere steder på det sugede område, sådan som din beskrivelse efterlader indtryk af.

  Den bedste behandling umiddelbart er kyndig massage. Det tilbyder vi alle vores liposuctionpatienter fra 5. dag, fordi det under alle omstændigheder fremmer heling og forebygger ujævnheder. Denne behandling bør påbegyndes allerede få dage efter operationen. 2 måneder efter er lidt sent, men ikke for sent for at dæmpe dine ujævnheder.

  Derudover er det vigtigt at følge udviklingen med Ultralyd, fordi ikke opløste hæmatomer med tiden kan gå i opløsning og dermed blive tilgængelige for udsugning.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.