Debatforum Hårtransplantation Høj pande, flytning af hårgrænse flag

358 visninger

1 svar

 • Avatar of annonymus
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Høj pande, flytning af hårgrænse

  26. april 2007

  Hej. Jeg har et problem, som jeg håber, I kan hjælpe mig med, da jeg ikke kan finde svar andre steder. Jeg har en meget høj pande, og det er jeg rigtig ked af, da jeg finder det rigtig hæsligt.


  Jeg vil gerne høre, om det er muligt at få flyttet hårgrænsen lidt ned ved et kosmetisk indgreb, så jeg får en normal pande?


  håber på svar =)

  Stine

  Avatar of Mazhar Hussain
  0
  50
  Besvaret den 20. august 2007

  Hej Stine

  Hårtransplantation gør det muligt at flytte hårgrænsen længere ned.


  Du skal være opmærksom på, at du muligvis først vil opnå den ønskede tæthed og det ønskede resultat efter 2 eller 3 mindre operationer.


  Hårgrænsen er et kosmetisk set meget eksponeret område, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at klinikken er i stand til at lave en naturlig hårgrænse, herunder, at lægen placerer hårene i en korrekt vinkel og retning, samt at kun 1- og 2-hårsgrafts anvendes i hårgrænsen.


  Mvh


  Mohammad Mazhar Hussain

  Læge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.