Debatforum Hårtransplantation Hårtransplantation i øjenbrynene flag

261 visninger

1 svar

 • Avatar of anirac
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Hårtransplantation i øjenbrynene

  9. marts 2008

  Kære lægepanel

  Jeg har været så “dygtig” at miste områder af mine øjenbryn ved at eksperimentere med hårfjerningsmiddel på dem som teenager…


  Jeg vil derfor gerne have øjenbrynshår transplanteret på de små bare pletter. Når jeg læser om almindelige hårtransplantationer med enkelthår, må det vel også kunne lade sig gøre på øjenbrynene?!


  Jeg kan se på amerikanske hjemmesider, at DE kan (of course). Spørgsmålet er: Kan vi det i Danmark? – Jeg har ikke set det tilbudt nogen steder.


  Håber I kan hjælpe mig.

  Hilsen Carina

  Avatar of Mazhar Hussain
  0
  50
  Besvaret den 15. marts 2008

  Kære Carina

  Jeg kender ikke til klinikker i Danmark, som udfører hårtransplantation til øjenbryn. Selv tilbyder jeg behandlingen i Oslo og Islamabad.

  Med FUE hårtransplantation kan man tage lige netop det antal hår, som behøves frem for en strip-hårtransplantation, hvor man ofte vil få for mange hår og tillige vil få et lineært ar i baghovedet.


  Ved FUE kan man desuden bruge kropshår fra eksempelvis håndryg og andre steder på kroppen. Væksten er dårligere, men kropshår har den fordel, at de ikke behøver at blive klippet så ofte som hovedhår, der jo vokser relativt hurtigt.


  Hos kvinder er det ofte ikke muligt at bruge kropshår (og det tror jeg, at de er glade for :-)). Da kan baghovedet/nakken bruges som donor-område. På grund af den hurtige vækst må de transplanterede hår klippes 3-5 gange per måned.


  Med venlig hilsen


  Mohammad Mazhar Hussain

  Speciallæge i almen medicin

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.