Debatforum Hårtransplantation Hårhvirvel og hårmangel i den ene side! flag

161 visninger

1 svar

 • Avatar of KennethP
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hårhvirvel og hårmangel i den ene side!

  3. juni 2008

  Hej


  Jeg er en dreng på 16 år.


  Det her er nok et lidt mærkeligt spørgsmål for jer, men et vigtigt for mig.


  Jeg har en hårhvirvel ude i højre side. Man kan godt sige, at den sidder, hvis man går lige op fra mit højre øje. Den stritter, som en hvirvel jo gør, til alle sider.

  Der mangler også hår ovre i den side, hvor hvirvlen sidder, i forhold til i den anden. Det ser utrolig dumt ud, at der mangler lidt hår, og at den stritter så meget, lige gyldigt hvad jeg gør.


  Mit spørgsmål er, om man kan gøre noget ved dette store problem for mig?

  Kan en hårtransplantation gøre noget ved det?

  Er der andre ting, der kan hjælpe mig?


  Alt i alt vil jeg jo gerne have min højre side til at se ud som min venstre, og at min hvirvel kan forsvinde.


  Håber virkelig, at i kan hjælpe og vil svare.

  – Kenneth.

  Avatar of Mazhar Hussain
  0
  50
  Besvaret den 17. juni 2008

  Hej Kenneth


  Ved hårtransplantation er det muligt at løse dit problem med hårhvirvel her og nu, men risikoen for at operationen skaber problemer på lidt længere sigt er meget stor. Med andre ord vil jeg anbefale dig at se tiden an, hvis det på nogen måde er en brugbar løsning for dig. Jeg vil gerne forklare lidt nærmere:


  Man kunne fjerne de eksisterende hår i hvirvlen og transplantere hår, som har en mere normal orientering. Resultat kan blive meget fint, og du vil formentlig være meget glad for din beslutning – i hvert fald på kort sigt!


  De transplanterede hår er dog permanente hår. Hvis, og det er meget sandsynligt, din hårgrænse bliver højere over de næste 5-15 år, så vil de transplanterede grafts stå alene tilbage i højre side – det ser bestemt ikke naturligt ud!


  Du vil derfor være nød til enten at få fjernet de transplanterede hår eller få endnu en hårtransplantation for at bringe den høje hårgrænse på niveau med de transplanterede hår. Dels kan en lav hårgrænse se unaturlig ud, efterhånden som du bliver ældre, og dels kan du risikere, at du må foretage flere hårtransplantationer over flere omgange, efter hånden som hårtabet tiltager.


  Hvis du ikke foretager en hårtransplantation nu, så vil en højere hårgrænse, som rigtig mange mænd oplever i alderen 20-30 år, formentlig løse problemet.


  Jeg tager forbehold for, at jeg ikke har set dine billeder, men ud fra din beskrivelse, så er min klare anbefaling at du afstår fra en hårtransplantation!


  Venlig hilsen


  Mohammad Mazhar Hussain

  Speciallæge i almen medicin

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.