Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Grimme tæer efter negleoperation flag
 • Avatar of GCjmus
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Grimme tæer efter negleoperation

  17. januar 2012

  Hej

  Efter jeg er blevet opereret for nedgroede negle på begge storetæer, har jeg fået nogle problemer.

  1. De har ikke fået alt med.

  2. De er blevet meget smalle, men stadig tykke.

  3. De falder meget nemt af.

  Jeg er meget ked af mine grimme storetæer og går sjældent med bare tæer, ikke engang om sommeren. Når de er faldet af, tager det ca. 1 år om at gro ud igen. Jeg har fået en negle-dame til at bygge kunstige negle op, men når der ikke er nogen negl, eller meget lidt negl, er det svært at få de kunstige negle til at sidde fast.


  Kan man gøre noget?


  Mvh GC

  Avatar of Per Bjerregaard
  1
  30
  Besvaret den 27. maj 2012

  Kære GC


  Det er et svært problem du beskriver. Du fortæller at en stor del af neglen på begge storetæer er fjernet, og dog er det hele ikke kommet med.


  Du bør ses af en ortopædkirurg, for at få vurderet mulighederne for at rette op på problemerne, men desværre kan der ikke skabes nye negle. Din egen læge kan henvise dig til en praktiserende ortopædkirurg i sygesikringsregi.


  Venlig hilsen


  Per bjerregaard
  Speciallæge i plastikkirurgi.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.