Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Grim mave efter kejsersnit flag
 • Avatar of rollepige
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Grim mave efter kejsersnit

  12. september 2012

  Hej.

  Jeg skriver for at spørge om mulighederne for en pænere mave efter to kejsersnit.


  Jeg har fået mit sidste kejsersnit for 5 år siden. Dette kejsersnit fik jeg efter 24 timer med veer (jeg skulle prøve at føde normalt). Jeg begyndte at bløde en del og fik herefter et akut kejsersnit. Jeg fik efterfølgende at vide at mit gamle ar havde været ved at springe op. Der blev syet et godt stykke tid for at rette op på den igen.


  Mit problem er nu følgende. Arret virker som en stram elastik der spænder huden ind omkring arret. Jeg har prøvet at tabe mig men dette hjælper heller ikke (heller ikke træning). Jeg er 158 cm og vejer ca 58 kg.


  Min bekymring er at jeg er bange for hvad det vil gøre ved mit gamle ar hvis jeg skal have en opstrammende operation? Kan man risikere at det vil springe op igen?


  Og er en opstrammende operation det der skal til for at få min mave pæn igen?


  På forhånd tak for hjælpen.


  Mvh. Theresa

  Avatar of Tine Engberg Damsgaard
  0
  50
  Besvaret den 24. september 2012

  Kære Theresa


  Tak for din mail.

  Sædvanligvis er korrektion af ar efter kejsersnit noget man kan få dækket af det offentlige. Du kan godt spørge din egen læge om han/hun vil henvise dig til korrektion af dit ar på din nærmeste plastikkirurgiske afdeling.


  Hvis det ikke er tilfældet skal du være velkommen til en individuel vurdering ved en konsultation.


  Med venlig hilsen


  Tine Engberg Damsgaard
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.