Debatforum Brystoperation For tyk? flag

16 visninger

1 svar

 • Avatar of Tulius
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  For tyk?

  1. januar 2014

  Hej

  Jeg er en kvinde på 60 år, som ønsker en brystreduktion. Mit spørgsmål er om jeg er for tyk til sådan en operation? Jeg er 168 cm høj og vejer 75 kg. Den vægt har jeg haft de sidste 20 år! Jeg bruger størrelse F90 i bh.

  Venlig hilsen
  Lotte

  Avatar of Andreas Printzlau
  0
  47
  Besvaret den 2. januar 2014

  Kære spørger

  Brystreduktion dækkes af den offentlige sygesikring, hvis du har fysiske gener og et normalt BMI

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.