• Avatar of DitteEH
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  For store kinder!

  16. januar 2011

  Hvilke muligheder har man hvis man har for store kinder og man gerne vil have dem mindre? Jeg er meget spinkel, men ser stadig tyk ud i hovedet. Er der noget man kan gøre ved det?

  Avatar of Frants Grymer
  0
  88
  Besvaret den 3. februar 2011

  Hvis kinderne er for store afhænger behandlingsmuligheden i dag på hvilken måde de er for store.


  I nogen tilfælde vil man kunne fedtsuge, hvis man ved en undersøgelse kan se, at man har et tykt fedtlag under huden – hvis den store størrelse skyldes øget fylde nedadtil, kan der være tale om en såkaldt bicharts-fedtpude, denne skal fjernes operativt.

  Endelig kan der være tale, at ansigtsskelettet er bredt og dette er straks meget sværere at gøre noget ved. Til sidst vil jeg nævne, at man i forbindelse med fjernelse af fedt i ansigtet, skal være opmærksom på risikoen for at få slap hud, som kan nødvendiggør efterfølgende opstrammende operation.


  Med venlig hilsen

  Frants Grymer
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.