Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling For store øreflipper flag
 • Avatar of hejmedmig
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  For store øreflipper

  12. august 2006

  Jeg har temmelige store og runde øreflipper, som bare hænger og “dingler”… jeg har egentlig altid været utilfreds med dem, da jeg ikke synes, at de passer til min ansigtsform.

  Mit spørgsmål er så er det muligt at få skåret selve flippen af og få det til at se flot ud eller måske bare sy flippen fast til siden af ansigtet, så det ikke hænger? Ører vokser jo hele livet, så jeg er bange for at de måske vil se meget deforme ud med tiden! Hilsen Mathias

  Avatar of Flemming Lauridsen
  0
  78
  Besvaret den 25. september 2006

  Hej!

  Uden at kende din alder osv. er det muligt ved en lille operation i lokalbedøvelse at korrigere øreflipperne. Det kræver selvfølgelig en konsultation først hos en plastikkirurg.


  Det er ikke noget vanskeligt indgreb, så din ”nærmeste” plastikkirurg burde kunne hjælpe dig.


  Hilsen

  Flemming Lauridsen

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.