Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) For meget Restylane? flag
 • Avatar of jericaha
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  For meget Restylane?

  23. september 2008

  Dagen derpå: Har fået Restylane i overlæben, nasolabial og glabella. Der er hævelse alle tre steder, men min overlæbe antager groteske dimensioner.


  Er det kun hævelse, eller er der risiko for, at det er et vedvarende udseende? Det gør også ondt, når jeg trykker på områderne, og at smile er ikke muligt.

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 3. oktober 2008

  Kære ukendte

  Det er meget almindeligt, at man er hævet dagen efter injektion af en filler. Det er dog sjældent, at det antager “groteske” dimensioner. Ligeledes er det normalt, at der kan være ømhed i området.


  Da det, du har fået indsprøjtet, er midlertidigt, er der ingen risiko for, at det er et vedvarende udseende.


  Jeg synes dog, at du skal ringe til den, der har behandlet dig for at få yderligere råd.

  Med venlig hilsen / Kind regards

  Jesper Nygart

  Speciallæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.