Debatforum Fedtsugning For meget fedt på venusbjerget? flag

1.1k visninger

1 svar

 • Avatar of cero2007
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  For meget fedt på venusbjerget?

  6. oktober 2013

  Hej.

  Jeg har i flere år gået og været flov over, hvordan jeg ser ud forneden. Mit venusbjerg er meget højt, og når jeg står op hænger den som en delle, der er ligeså stor som en hel håndfuld.

  Problemet fylder en del i hverdagen, da jeg ser ud som en mand med den bule. Ligegyldigt hvilken slags tøj jeg går i, kan man tydelig se den.

  Skal man selv betale eller kan man få noget betalt af det offentlige når det er så voldsomt? Jeg overvejer maveløft, hvor selve venusbjerget bliver trukket op.

  Avatar of Hanne Kjeldsen
  0
  16
  Besvaret den 8. november 2013

  Hej

  Det er muligt at korrigere et for stort venusbjerg. Enten ved fedtsugning eller ved en regulær operation – evt. i forbindelse med et maveløft.

  Det er nødvendigt for dig at få en konsultation hos en plastikkirurg for at få forklaret hvilke muligheder, der er for dig og også hvilke komplikationer, der eventuelt kan opstå.

  Det er en kosmetisk operation og du skal selv betale.

  Med venlig hilsen

  Hanne Kjeldsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.