Debatforum Brystoperation Flade brystvorter flag
 • Avatar of qwerty
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Flade brystvorter

  15. februar 2010

  Hej :)

  Jeg er en kvinde på 18 år, som er meget ked af sine flade brystvorter. Det skal lige siges, at der ikke er tale om indadvendte brystvorter, men derimod flade, der ser oppustede ud og ikke stritter.


  Findes der operationer, som kan korrigere disse flade brystvorter og gøre dem til strittende, normale brystvorter? Hvis der gør, hvilket prisniveau ligger denne operation så i?


  Håbefulde hilsner fra den bedrøvede.

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 14. september 2010

  Hej

  Teknikken ved at korrigere for flade brystvorter er lidt det samme som ved indadvendte brystvorter.

  Operationen kan foretages i lokal bedøvelse.


  Prisen for operationen er lidt forskellig fra klinik til klinik og kan ses på de enkelte klinikkers hjemmesider.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.