Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Fjernes mørke rander om øjnene ligesom karsprængninger? flag

43 visninger

1 svar

 • Avatar of CoLu
  0
  12
  helpSpørg lægen:

  Fjernes mørke rander om øjnene ligesom karsprængninger?

  27. januar 2017

  Hej

  Jeg har meget mørke rander om øjnene og det har jeg haft ligeså længe, at jeg kan huske – selv som barn.

  Jeg tror selv, at det skyldes meget tydelige blodårer, både under øjet og på øjelåget, som nemt ses hvis jeg trækker lidt ud i skindet. Jeg ville umiddelbart ikke mene, at det skyldes pigment “fejl” og jeg har ingen fordybning under øjet.

  Jeg tænkte lidt på hvordan, at man i andre forbindelser kan fjerne karsprængninger eller tydelige blodårer forskellige steder på kroppen. Jeg forestiller mig ikke, at laser på øjet er en mulighed, men findes der mon en metode med en nål eller lign. som lukker en blodåre af?

  Venligst
  CoLu

  Avatar of Bo Jønsson
  2
  16
  Besvaret den 2. februar 2017

  Kære CoLu

  Rundt omkring i verden har man forsøgt med en meget overfladisk fedtinjektion, for at skjule misfarvningen, men uden særlig gode resultater.

  Jeg vil tro, at den bedste løsning trods alt vil være en laserbehandling.

  Det er ikke en behandling, som vi foretager på Aleris-Hamlet, men du kan prøve, at kontakte en af de dermatologer, som tilbyder, at de kan mindske misfarvningen med laser.

  Med venlig hilsen

  Bo Jønsson
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.