Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Fjernelse af skønhedspletter flag

29 visninger

1 svar

 • Avatar of Mina89
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fjernelse af skønhedspletter

  28. november 2010

  Hej

  Jeg har gennem tiden fået rigtig mange skønhedspletter/ pigmentpletter i ansigtet.


  Der er omkring 30-35 styk, hvor størrelsen varierer. De er for det meste mørkebrune/sorte.


  Jeg har erfaret at jo mere sol jeg får, jo flere og mørkere bliver de. Så jeg er begyndt at bruge 40-50 solfaktor creme på ansigtet om sommeren.


  Men jeg vil gerne vide hvordan jeg kan få fjernet de eksisterende på ansigtet, forhåbenligt uden ar, hvis det kan lade sig gøre. Det har virkeligt været et irritationsmoment for mig gennem årene.


  Jeg har også nogle på kroppen hist og pist, men de gør mig ikke meget, for de fleste har netop samlet sig på mit ansigt :(


  Mvh. Mina

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 7. december 2010

  Hej Mina.

  Jeg vil foreslå dig at få en henvisning til en plastikkirurg eller en hudlæge, der kan starte med at vurdere om der er nogle af dem, der ser suspekte ud. Dem kan du så eventuelt få fjernet operativt, så de kan blive sendt ind til mikroskopi-undersøgelse.


  Resten kan du efterfølgende få fjernet med laser, hvilket jeg ikke har forstand på. Der må du ind på nettet og se, hvor de udfører det.


  Og så er det rigtig godt med solfaktor på hver gang solen skinner – både vinter og sommer. Selvfølgelig er det særlig vigtigt om sommeren :)


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.