Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Fjernelse af modermærke flag
 • Avatar of mq.07
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fjernelse af modermærke

  10. juni 2007

  Jeg er en pige på snart 14 år, som er meget ked af, at jeg har et stort modermærke på min venstre arm.


  Jeg er allerede både blevet laserbehandlet MANGE gange og hårbehandlet, men modermærket er stadig meget tydeligt, da både farven og hårvæksten vokser og vokser.

  Modermærket bliver meget tydeligt brunt, og der vokser sorte hår på. Hvad kan jeg gøre ved det?


  Jeg havde selv tænkt mig en idè om at få det skåret væk. Er det en mulighed? Ved godt, at det vil give et ar, men så vil modermærket forhåbenligt ikke vokse ud igen.


  Og bliver hårene væk, hvis modermærket bliver skåret væk?


  Mvh – Anonym

  Avatar of Frants Grymer
  0
  88
  Besvaret den 11. juli 2007

  Kære Anonyme


  Du skriver, at du er en pige på snart 14 år med et stort modermærke på venstre arm.

  Du skriver også, at du har fået mange laserbehandlinger og jeg må som plastikkirurg advare dig imod dette, idet laserlys er meget intenst, mange gange stærkere end sollys, og man ved faktisk ikke i dag om den kraftige lysbestråling evt. kunne igangsætte forandringer, som kunne bevirke en ændring i ondartet retning.


  Så længe der vokser sorte hår på modermærket, er det dog godartet. Ideén om at få skåret det væk er god, men for at kunne svare dig mere konkret om dette, er det nødvendigt at vide, hvor stort det er, og hvor det sidder.


  Hvis det skal skæres væk, er der flere muligheder. Muligvis kan det gøres på én gang og syes sammen, og andre gange kan man lave serieekscision, og endelig, hvis det er meget stort, vil man kunne operere en såkaldt ekspander ind under huden og dermed udvide den normale hud, som støder op til modermærket og udnytte dette, når modermærket skæres væk. Endelig kan man også tænke sig regelret hudtransplantation efter fjernelse af modermærket. Hvis modermærket bliver opereret væk, vil hårene også være forsvundet for altid.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.