Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Fjernelse af modermærke - den postoperative fase? flag
 • Avatar of Anders Johannsen
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fjernelse af modermærke - den postoperative fase?

  12. juni 2008

  Hej lægepanel :)


  Jeg er en ung medicinstuderende, som overvejer at få fjernet nogle modermærker omkring navlen (8 cm lateralt og i samme højde som navlen), men da jeg dyrker sport på relativt højt plan,

  har jeg visse bekymringer omkring den postoperative fase.


  Hvis jeg får fjernet disse modermærker, er jeg godt klar over, at jeg skal

  holde en pause fra sporten (som iøvrigt er fodbold, der jo er meget fysisk), men jeg vil derfor høre jer, om man kan tillade sig – uden at få sindssygt grimme ar – blot at

  løbetræne i den tid, hvor man har stingene siddende (selvfølgelig først et

  par dage efter operationen)?


  Det drejer sig om nogle forholdsvis små
  modermærker, som jeg ikke tror, vil resultere i alt for dybe sår. Men nu er maven trods alt “spændt” forholdsvis meget op fra naturens side, så jeg har alligevel mine bange anelser mht. stingene, som muligvis kunne sprænge under de kontraktioner, som mavemusklerne laver under løb?


  Som min email nok indikerer, ved jeg ikke særlig meget om lige netop dette her, så håber I vil være mig behjælpelig med et svar:)


  Desuden – må man gå i bad efterfølgende? – og hvor længe skal plasteret/forbindingen sidde, inden man må tage den af?


  Mvh. Anders Johannsen

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 1. juli 2008

  Kære Anders Johansen


  Det var mange spørgsmål og vurderinger, og det bedste er, at du opsøger en læge med henblik på en konsultation.


  Fysisk anstrengelse medfører en risiko for, at sammensyningerne springer op, og dette kan resultere i et ret skæmmende ar. Dette er selvfølgelig afhængigt af, hvor store modermærkerne er. Du kan gå i bad et par dage efter operationen.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.