Debatforum Øjenlågskirurgi Fjernelse af godartet hudkræft på øjenlåg flag
 • Avatar of carolinas
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fjernelse af godartet hudkræft på øjenlåg

  18. november 2012

  Jeg er desværre i den kedelige situation at jeg har fået konstanteret hudkræft på et lille sykke af mit venstre øjenlåg, og jeg er i tvivl om hvordan det bedst kan opereres væk uden at det bliver for synligt og vil skade mit syn.


  Jeg har været til samtale på Herlev sygehus, men jeg føler ikke de helt ved hvad de skal, og jeg er bestemt ikke helt tryg ved situationen. Mest af alt vil jeg gerne vide hvordan det bliver gjort, og om i kan gøre det, samt hvordan det vil se ud bagefter. Lægen snakkede om at tage 5mm af øjelåget, og i min verden lyder det jo af vældigt meget. Jeg er meget nervøs for at det bliver grimt.


  Mvh

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 11. december 2012

  Ja, det er jo en kedelig situation, du er havnet i. Men først og fremmest er det værd at hæfte sig ved, at almindelig hudkræft ikke er farligt i den forstand, at det ikke har tendens til at sprede sig.

  Desværre skriver du ikke om hudkræftknuden sidder på det nedre eller det øvre øjenlåg, hvilket er ret afgørende for om det er let(øvre) eller svært(nedre). Men under alle omstændigheder, kan jeg på dit spørgsmål om “I” kan gøre det, kan jeg som adspurgt kun svare klart ja her fra Plastikkirurgisk Center Aros Privathospital.


  Mht. hvilken metode til rekonstruktion, som er at foretrække, kan jeg kun ved at se dig, afgøre hvilken, der er bedst i dit tilfælde.


  Venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.