Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Filler i ujævnheder under balden flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of annonym1234
  0
  3
  helpSpørg lægen:

  Filler i ujævnheder under balden

  15. maj 2020

  Kære doktor ;-)

  Under særligt min ene balde har jeg nogle ujævnheder/streger/fordybninger. Er det muligt at rette disse med en form for filler? De er tydelige, begrænset til et lille område, og ligner ikke cellulite – som jeg iøvrigt ikke har, med undtagelse af når jeg fx klemmer huden sammen på lårene.

  Herudover hvilken filler vil du så evt anbefale og hvad må man forvente at holdbarheden vil være?

  Endelig, vil du så anbefale at få det gjort ved en plastikkirurg eller kan jeg ligeså sikkert få det gjort ved min “normale” botox/filler læge?

  mvh

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 18. maj 2020

  Hej,

  Det er umuligt at sige, når man ikke har set dig.

  Har erfaring med fedttransplantation til bagdelen, men har aldrig lagt filler i balderne.

  Måske bør du konsultere en plastikkirurg mhp den rette behandling.

  Held og lykke

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.