• Avatar of valluzzi
  0
  3
  helpSpørg lægen:

  Filler Aquamid

  27. april 2020

  For 20 år siden sprøjtede fik jeg filler i min overlæbe Aquamid. Han glemte og fortælle mig at det var filler der ikke forsvandt, da han sprøjtede i venstre side af min læbe trykkede han så hårdt på sprøjten, fordi han  havde svært ved at sprøjte det ind  at der kom en kæmpe bule ikke kun på  læbens kant, men langt højre oppe end kanten ,lignede et kæmpe hæmatomdannelse det så forfærdeligt ud og blev aldrig godt , han tilbød aldrig at udbedre skaden.

  Problemet nu er, det er ligesom er faldet ned og sidder som en blomme på den nederste del af læben i den side hvor min læbe blev  maltraktere.

  Så mit spørgsmål hvad kan man gøre ved det , det er et kæmpe problem?

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 28. april 2020

  Hej,

  Synes du skulle få en vurdering på en offentlig plastikkirurgisk afdeling i første omgang.

  Der er formentlig dannet et granulom, dvs at filler-materialet er blevet indkapslet, så det føles som en knude.
  Måske kan det fjernes kirurgisk og det kan være at du bliver henvist til en privatklinik og må betale selv.

  Enkelte gange er materialet placeret på en måde, så konsekvenserne af en evt behandling medfører skæmmende ar og andre risici.

  Det må bero på en individuel vurdering.

  Held og lykke

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.