Debatforum Brystoperation Ferie efter operationen flag

12 visninger

1 svar

 • Avatar of leneis
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Ferie efter operationen

  7. februar 2012

  Hejsa :-)

  Jeg er en pige på 22 år. Jeg har i mange år overvejet at få lavet en brystreduktion og har besluttet mig for at det skal ske. jeg er 170 høj og vejer 60 kg.

  Mit første spørgsmål går på hvorledes jeg har en chance for at få det betalt gennem det offentlige? Egentlig havde jeg besluttet mig for selv at betale, da jeg ikke tror mine bryster er “store” nok til at de vil betale. Jeg bruger ca. en 70-75F og har alle symptomer, fysiske såvel som psykiske. Endvidere har jeg to diskoprolabser i min nedre ryg, som jeg mærker meget til.


  Mit andet spørgsmål går mere på efter operationen. Jeg er meget beskæftiget ift. uddannelse og arbejde ved siden af, hvilke gør det lidt besværligt at finde tid til operationen. Jeg har 14 dages ferie, hvor jeg overvejer at få det gjort i starten af første uge. Den anden uge skal jeg til Syden. Det er en meget afslappet ferie med familien. Jeg er selvfølgelig velviddende om at jeg ingen sol må få på brysterne.


  Så mit spørgsmål går egentlig på hvordan det ser ud ift. saltvand og klorvand? Vil jeg kunne erstatte den stramme sports-bh med en stramt sports bikini? og er en bikini samt arplaster nok til at dække for solen?


  Overordnet om der er en risiko for at det vil gøre resultatet mindre pænt? For så bliver det tidspunkt selfølgelig ikke en realitet :-)


  Jeg tager selfølgelig alt det her med min læge til en konsulation, det er mere for at have en ide om det kan blive en foreløbig konsultation eller det vil være bedst at vente :-)


  Håber at få hjælp med spørgsmålene-


  M.v.h.

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 2. marts 2012

  Hej.


  Tak for din henvendelse. Det kan være svært at afgøre om det offentlige vil gå ind og dække en reduktion. Men jeg vil ikke helt afvise en mulighed. Du er slank, har en stor barm og fysiske gener. Men du skal starte hos din egen læge, der skal skrive en henvisning til en plastikkirurgisk afdeling på et nærliggende hospital. De vil så endeligt vurdere om dine gener er i en grad, så det offentlige vil betale.


  Men ud over det skal du regne med en pæn lang ventetid, og du kan under ingen omstændigheder rejse 1 uge efter operation. Det kan blive ekstremt dyrt for dig. Der er ingen forsikringer, der vil dække, hvis du får komplikationer og eventuelt skal tilses af læge eller indlægges. Du skal regne med at blive i Danmark en måned efter operationen. Og dette gælder jo uanset om det offentlige betaler eller du selv skal betale.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.