Debatforum Intimkirurgi Fedtsugning/reducering af venusbjerget/lyske området flag
 • Avatar of lidt-for-sød
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fedtsugning/reducering af venusbjerget/lyske området

  30. oktober 2011

  Hej!

  Er der mulighed for at formindske venusbjerget/lyskeområdet evt ved en fedtsugning?


  Jeg har søgt og søgt på nettet, men har intet kunne finde vedrørende en sådan operation.


  Vh.

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 3. januar 2012

  Jeg kan se at du har stillet spørgsmålet under emnet Intimkirurgi. Har jeg forstået dit spørgsmål rigtigt, er det nu hyppigst et spørgsmål om at kunne opnå en mere normal anatomi og lettere hygiejne gennem en reduktion af et
  frembulende, tungt og nedsunkent venusbjerg, typisk som følge af tidligere overvægt. På Plastikkirurgisk Center Aros Privathospital, har vi udført disse operationer i mange år.

  Der er 2 mulige behandlinger, som ofte kombineres. Dels en maveopstramning, hvor man supplerer med et løft af Venusbjerget, dels en fedtsugning. Fedtsugning alene er kun en god behandling, hvis huden i området er spændstig.


  Ved begge behandlingsformer skal du være forberedt på en lang periode med hævelse i kønslæberne, da hævelsen vil synke derned.


  Du skriver også noget om formindskning af lyskeområdet. Hertil kan svares at man ikke bør fedtsuge i området lige neden for lysken aht. lymfeafløbet, og mener du området oven for lyskefolden er det givetvis en maveopstramning,

  der er bedste behandlingsforslag. Men det kan kun afgøres ved en personlig konsultation.


  Venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.