Debatforum Fedtsugning Fedtsugning i kinderne flag

109 visninger

1 svar

 • Avatar of aziza
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fedtsugning i kinderne

  8. december 2012

  Hej.

  Jeg er en pige, der dyrker masser af motion og går utrolig meget op i min kost og min krop. Desværre har jeg genetisk meget store kinder, og ligegyldig hvor meget jeg presser mig selv mht kost og motion, så taber jeg mig ikke i ansigtet.

  Jeg har derfor besluttet mig for en fedtsugning, men har uden held forsøgt at finde information alle steder. Derfor håber jeg i kan hjælpe.


  Hvor kan sådan en behandling fås? Hvor risikabelt vil en sådan behandling være?


  På forhånd tusind tak.


  Mvh

  Aziza

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 3. februar 2013

  Kære Aziza


  Det er bestemt muligt at foretage fedtsugning af kinderne – forudsat at det er fedt der fylder, og at det ikke f.eks. er det underliggende skelet eller muskulatur.

  Risikoen er ene og alene ujævnheder i dine kinders kontur, men det er bestemt heller ikke nogen ligegyldig risiko, så det er vigtigt at få det vurderet og udført af en erfaren plastikkirurg.


  Venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.