Debatforum Fedtsugning Fedtsugning af lår og hofter inden graviditet? flag
 • Avatar of fonzai
  0
  3
  helpSpørg lægen:

  Fedtsugning af lår og hofter inden graviditet?

  9. september 2013

  Hej

  Jeg ønsker inderligt at få foretaget en fedtsugning af mine lår og hofter. Samtidigt har jeg og min kæreste forsøgt at blive gravide i seks måneder uden held og forsøger stadig.

  Mit spørgsmål er, om det kan nytte noget at få foretaget fedtsugningen nu og så senere måske blive gravid. For jeg har ikke lyst til at vente med fedtsugningen til efter en graviditet, for Gud ved, hvornår jeg bliver gravid.

  Vil min fedtsugning være spild, hvis jeg går hen og bliver gravid et par måneder efter fedtsugningen, eller betyder det ikke så meget, da det ikke er en fedtsugning på maven, jeg skal have foretaget?

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 19. september 2013

  Heidi

  En gennemført graviditet vil ofte medføre en ændret fedtfordeling på kroppen, så ud fra den betragtning kan det være bedre at vente til efter overstået graviditet.

  Men det fedt, der er fjernet, kommer ikke igen på grund af graviditeten, så fedtsugningen vil aldrig være spildt, men resultatet altså mindre forudsigeligt på langt sigt, hvis man får det udført inden graviditeten.

  Venlig hilsen

  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.