Debatforum Fedtsugning Fedtsugning af knæ (kalkknæet) flag
 • Avatar of ass
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Fedtsugning af knæ (kalkknæet)

  21. april 2007

  Kære Læge

  Kan man få fedtsugning på knæene, når man egentlig er meget slank, men er det, man kalder kalkknæet, eller der det ikke muligt? Er det almindeligt?


  Håber på svar, da jeg kan se, man kan få fedtsugning der, men jeg ved ikke, når man er meget slank, og det er store knæ, så at sige.


  Mvh. Camilla

  Avatar of Frants Grymer
  0
  88
  Besvaret den 7. juni 2007

  Kære Camilla


  Man kan udmærket have en situation, hvor man har en fedtakkumulation på indersiden af knæene og dette giver et kalvknæudseende. Det afhænger helt af den konkrete situation, om der er en fedtakkumulation, men som anført, kan dette altså godt ses, selv om man i øvrigt er meget slank. I dit konkrete tilfælde, kommer det an på en konkret vurdering.


  Det er i øvrigt ret hyppigt, at kvinder har en fedtpude på indersiden af knæene, og det er i øvrigt almindeligt, at den enkelte person har en tendens til at akkumulere fedt med særlig stor tilbøjelighed et eller flere steder på kroppen – i et mønster der så er karakteristisk for den enkelte person.


  Mange hilsner
  Plastikkirurg Frants Grymer,

  Grymer Privathospital

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.