Debatforum Øjenlågskirurgi Facon på øjnene efter øjenlågsoperation flag
 • Avatar of Maja@
  0
  4
  helpSpørg lægen:

  Facon på øjnene efter øjenlågsoperation

  11. november 2019

  Hej

  Efter jeg er blevet opereret for tunge øjenlåg har mine øjne fået en mærkelig form. Det er 12 dage siden nu. Så ved godt at det hele er lidt hævet endnu.

  Men huden ved arret strammer og så er det som om der ikke er plads til at kigge op og ud til siderne. Hvor øjnene især får den mærkelige form. Og som om den hud hvor øjenvipperne sidder på ikke giver sig og følger med.

  Er det noget der går i sig selv igen?

  Vh Maja

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 11. november 2019

  Hej Maja,

  12 dage er stadig meget tidligt efter en operation for øvre øjenlåg.

  Jeg plejer at sige at slutresultatet først kan bedømmes efter 3-6 mdr.

  Der er ikke vedhæftet et billede og heller ikke et billede af dig/dine øjenlåg inden operationen, så det er meget vanskeligt at udtale sig om.

  Måske skulle du kontakte din kirurg mhp en vurdering.

  Held og lykke og god bedring.

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.