Debatforum Øjenlågskirurgi Erfaringer med injektion af eget fedt i ansigtet? flag
 • Avatar of forfængelig
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Erfaringer med injektion af eget fedt i ansigtet?

  9. september 2013

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 27. september 2013

  Kære spørger

  Det lyder bestemt som en fornuftig plastikkirurg, du har konsulteret.

  Ansigtsløft-operationer er store operationer, derfor relativt dyre og forbundet med en ikke ubetydelig risiko. Der skal derfor kunne forudses et udbytte af operationen for patienten, der modsvarer operationens størrelse.

  Som du beskriver dit problem, lyder det rigtigt at foreslå alternative behandlinger af mindre omfang, som kan afhjælpe dit problem. Så kan man evt. senere i livet foretage en regulær ansigtsløftning, når udbyttet heraf er mere oplagt.

  Fedttransplantation, eller ansigtsmodellering, som jeg foretrækker at kalde det, er netop sådan et alternativ. Det er næsten uden anden risiko, end hvor meget af fedtet der ”gror fast”, og her er det rigtigt, at man kan forvente minimum 50 % med moderne transplantationsteknikker, rigtigt udført. I bedste fald er dokumenteret et udbytte på 70 % af injiceret fedtmængde.

  Det er også korrekt opfattet, at ansigtsmodellering ofte skal gentages for at opnå det fulde, ønskede udbytte, og at evt. opståede ujævnheder kan udbedres ved en fornyet transplantation.

  På Plastikkirurgisk Center Aros Privathospital har vi anvendt behandlingsformen i nu 3 år. Ofte anvendes den i kombination med andre operationer, f.eks. ansigtsløft.
  Behandlingsformen kan kun anbefales, hvis indikationen er den rette.

  Til udfyldning af dybe hulheder er fedttransplantation fillers langt overlegen, hvorimod fillers er at foretrække til mere overfladiske rynker.

  Venlig hilsen

  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.