Debatforum Øjenlågskirurgi Er et ensidet pande/brynløft muligt og hvad koster det? flag
 • Avatar of Vbjerring
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Er et ensidet pande/brynløft muligt og hvad koster det?

  20. november 2017

  Hej,

  Jeg har længe gået og drømt om et ensidet pande/brynløft, alt efter hvad der anbefales. Mit ene øje virker enormt tungt og assymetrisk i forhold til det andet, som om panden og brynet er faldet sammen eller sunket.

  Det har gået mig på så længe jeg kan huske og kommer i særdeleshed til syne på billeder. Jeg har aldrig brudt mig om at være tilstede på billeder andre tager, netop af den grund. Kan man rette op på en sådan assymetri? Og hvad koster det?

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 28. november 2017

  Kære spørger

  Et ensidigt indgreb er bestemt en mulighed. Prisen og arten af indgrebet er ikke umiddelbart til at svare på uden at have set dig.

  Hvis du har en ægte Ptose, skal du opereres af øjenlæge i offentligt regi, uden at det koster dig noget.

  Direkte øjenbrynsløft er simpelt og billigt, men efterlader et ar over brynet.
  Pandeløft er et større indgreb og mere bekosteligt.

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.