Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Er det muligt, at rette ar fra piercing/huller i ørerne? flag

31 visninger

1 svar

 • 0
  1
  helpSpørg lægen:

  Er det muligt, at rette ar fra piercing/huller i ørerne?

  23. august 2017

  Hej

  Jeg har været meget uheldig med mine huller i ørene. Jeg har 3 ar fra piercinger/huller i ørene, som jeg valgte at tage ud for 5 år siden.

  Problemet er nu, at de ikke vil vokse sammen og at arrene er rigtig grimme at se på. Er der mulighed for, at kunne rette dette og i så fald hvad vil det koste?

  Tak på forhånd.

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 6. oktober 2017

  Kære spørger,

  Du vil altid have et ar ved de tidligere huller, og nogen gange kan de blive pænere ved en korrektion, men det kommer meget an på, hvordan du heler. Det er desværre svært at sige på forhånd. Pris er efter aftale med plastikkirurgen men ca. 10.000 kr. for alle tre huller, vil jeg tro ambulant i lokalbedøvelse.

  Med venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.