Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Er det farligt at blive behandlet med botox og filler, hvis man tager immundæmpende medicin? flag

31 visninger

1 svar

 • Avatar of Mille81
  1
  46
  helpSpørg lægen:

  Er det farligt at blive behandlet med botox og filler, hvis man tager immundæmpende medicin?

  27. december 2016

  Hej!

  Jeg har et inderligt ønske om, at få rettet et par ting ved mit ansigt med botox (mod panderynker) og filler (bule på næsten og kæbelinje) men jeg har sclerose, og jeg får derfor vigtig immundæmpende medicin.

  Jeg har fået at vide, at jeg pga. denne medicin ikke kan blive behandlet med botox og/eller filler. Hvad er Jeres holdning til dette? Er det farligt for mig at få botox/filler?

  Mvh. Mille

  Avatar of Christian Sneistrup
  1
  9
  Besvaret den 31. januar 2017

  Kære Mille

  Som udgangspunkt er der ikke noget til hinder for, at blive behandlet med Botox på trods af din medicin.

  Hyaluronsyre filler som fx Restylane er et fremmedlegeme, man injicerer i/under huden, og derfor er der en øget risiko for infektioner, hvorfor du bør undgå dette, hvis du får immundæmpende medicin.

  Jeg vil under alle omstændigheder anbefale, at du taler med din neurolog om den ønskede behandling, inden du går videre.

  Med venlig hilsen

  Christian Sneistrup
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.