Debatforum Fedtsugning Delte mavemuskler rectus diastase flag
 • Avatar of Eunice34
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Delte mavemuskler rectus diastase

  19. juli 2019

  Hej jeg ser stadig gravid ud selvom vores børn nr tre er 28 måneder. Jeg har fået det at vide at jeg har deltemavemuskler rectus diastase.hvilke gøre at jeg døjer tit med ondt i lænden, forstoppelse mm.jeg er utilfreds med mit udseende derfor overvejer jeg fedtsugning.mit spørgsmål er om det kan lade sig gøre med kun fedtsugning af hele maveregionen eller skal der maveplastik operation til?

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  1
  149
  check_circleBedste svar
  Besvaret den 22. juli 2019

  Kære spørger,

  Dit spørgsmål er det klassiske spørgsmål efter overståede graviditeter.

  Ud fra din beskrivelse er det mest sandsynligt, at den rigtige løsning er en sammensyning af de delte mavemuskler. Men om en liposuction kan give dig en acceptabel forbedring, kan kun afgøres ved en konsultation hos en erfaren plastikkirurgi.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.