Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Bylder/knuder pga. Dermaline i læberne - hvad kan jeg gøre? flag

64 visninger

1 svar

 • Avatar of Carmet@privat.dk
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Bylder/knuder pga. Dermaline i læberne - hvad kan jeg gøre?

  27. december 2016

  For mange år siden fik jeg Dermaline i læberne (ca. 18 år siden).

  I de sidste 8 år har jeg været generet af nogle hårde knude agtige bylder i læberne. De fleste er heldigvis indvendige, men jeg har også fået et par stykker som er udvendige, og de generer mig meget. De gør også ondt og jeg kan ikke lade være med at bide i dem.  

  Er der mulighed for at få dem taget ud ved enten at skære dem ud eller med laser?

  Jeg håber, at der er nogen som kan hjælpe.

  Hilsen Mette

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 5. januar 2017

  Kære Mette

  Dermaline er en permanent filler, der blev lagt i dengang, så de skal sandsynligvis skæres ud.

  Det er en vurdering, der kræver, at du bliver set af en plastikkirurg. Der bliver jo helt sikkert ar efter fjernelse, men hvis de kan fjernes fra mundslimhinden, bliver arret ikke synligt.

  En forundersøgelse er nødvendig for en nærmere vurdering.

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.