Debatforum Brystoperation Brystreduktion flag

24 visninger

1 svar

 • Avatar of poppeottomor
  0
  22
  helpSpørg lægen:

  Brystreduktion

  24. marts 2012

  Hejsa


  Hvor meget hjælp skal man forvente, at man vil behøve efter en brystreduktion? Jeg har aftalt med min familie, at de vil handle ind og passe mine fugle mens jeg er på hospitalet, men var slet ikke forberedt på at jeg får brug for hjælp når jeg kommer hjem også? Jeg bor alene, så tænker på alt fra madlavning til at gå på toilettet, men også løfte tunge ting rundt.


  M.v.h. Charlotte.

  Avatar of Per Bjerregaard
  1
  30
  Besvaret den 12. juli 2012

  Efter en brystreduktion kan man forvente at være lidt øm i brysterne og måske armene, men du kan regne med at være selvhjulpen mht. påklædning, madlavning og andre almindelige gøremål. Man bør dog ikke anstrenge sig for meget den første tid, og således ikke løfte for tunge ting eller blive forpustet.


  Venlig hilsen


  Per Bjerregaard
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.