Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Brystoperation, løst maveskind efter graviditet osv flag
 • Avatar of Kathrine Lauge
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Brystoperation, løst maveskind efter graviditet osv

  31. maj 2018

  Kære læge

  Jeg har efter min tvillingegraviditet ved kejsersnit, været igennem et stort vægttab og mangler stadig 10 kg, de 10 kg sidder bare fast og jeg er ved at acceptere at det er sådan det nu engang er.

  Det jeg er ked af er min hængemave og mine trætte bryster.

  jeg har faktisk ikke noget imod at være buttet, det synes jeg er ret fint hvis proportionerne er fine, og det er mine ikke.

  Min BMI er derfor også i den høje ende og hvad jeg kan læse mig frem til skal den ned på normalvægtig, men det er umuligt for mig.

  Jeg gætter mig kun frem til hvad der skal til for et finere resultat, og det er brystforstørrende, maveskind, fedtsugning og sammen trækning af mavemuskler?!

  kh kathrine

  Avatar of Daniel Yadete
  3
  32
  Besvaret den 7. juni 2018

  Hej Kathrine.

  Tak for dit spørgsmål.

  Der er mange kvinder som får løshed af huden på maven og evt. også den forreste bugvægsmuskulatur efter graviditet(er), og særligt efter tvillingegraviditeter.

  Efter graviditet og amning er der også en del kvinder som mister noget fylde på brystpartiet.

  Det, du efterspørger, er det, man populært kalder en ”mommy makeover”, hvilket dækker over en kombinationsoperation, hvor man både laver en operation på brystet (brystforstørrelse, brystløft eller brystformindskelse), samtidigt med en opstrammende operation på mavens forside (abdominalplastik evt. suppleret med opstramning af forreste bugvægsmuskulatur). Dette kan ofte yderligere kombineres med fx fedtsugning, øjenlågsoperation eller lignende, hvis behovet er der.

  For at få foretaget ovenstående, skal man først til en forundersøgelse hos en plastikkirurg, som vurderer, hvad der kan lade sig gøre, herunder om det hele kan laves som en operation eller evt. over flere separate operationer. Forhold som vægt, samt evt idealvægt og BMI på operationstidspunktet vil man også tale om ved forundersøgelsen.

  Med venlig hilsen
  Daniel Yadete
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.