Debatforum Brystoperation Bryst “hopper” når brystmusklen spændes flag
 • Avatar of Infos
  1
  8
  helpSpørg lægen:

  Bryst “hopper” når brystmusklen spændes

  28. januar 2020

  Hej.

  Jeg har fået foretaget en bfo med brystløft for ca. 2 år siden. Når jeg spænder mine brystmuskler “hopper” det ene bryst. Hvad kan det skyldes? Jeg kan se, at de ofte beder patienterne spænde deres brystmuskler i “mit plastikmareridt” Men hvad er formålet med det? På forhånd tusind tak for svar. Mvh.

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  17
  Besvaret den 28. januar 2020

  Kære spørger,

  Det du beskriver kaldes animation, dvs at implantatet “flytter” sig når musklen spændes, fordi implantatet er placeret under brystmusklen. Det er også en måde man kan afgøre om implantater ligger over eller under musklen.

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.