Debatforum Øjenlågskirurgi Botox og øjenlågsløft flag
 • Avatar of Pilatus
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Botox og øjenlågsløft

  2. november 2011

  Jeg er en kvinde 39 år. Jeg fik foretaget et øjenlågsløft som 32-årig hvor jeg også fik fjernet “poser” under øjnene dog uden et løft. Jeg har været utrolig glad for min operation som blev udført af en af lægerne her på siden. For få uger siden fik jeg så lagt Botox ind ad 3 omgange på 3 uger. Først “kragetæer” – utrolig flot og naturlig. Derefter i panden midt for og igen i siden ved øjenbrynene.


  Jeg fik det lagt af en læge som jeg er sikker på er kompetent og vedkommende ved også godt at jeg fik lavet mine øjenomgivelser år tilbage. Mit store problem er at efter jeg startede med Botox i panden har jeg fået væske ansamlinger de steder det nu engang kan komme. Og det blev værre efter Botox ved brynene. Ellers er bryn og pande pæn og naturlig. Men jeg ser meget forgrædt ud og mine kollegaer spørger hvad der er i vejen. Mine “øjenlåg” er meget hævet og under øjnene også. Jeg forstår det ikke og nu er der gået 2 uger siden jeg fik Botox. Kan der være en forbindelse? Jeg plejer IKKE at se sådan ud.


  Med venlig hilsen


  K29

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 3. januar 2012

  Kære K29

  Når man behandler de vandrette rynker med botox afslapper man musklerne der holder brynene oppe. Derfor ser man ind imellem at brynene synker og at de øvre øjenlåg ser hævede ud.


  Formentligt vil det rette sig efter nogle uger, og i værste fald efter nogle måneder.


  Næste gang du får botox, skal du have en reduceret dosis, og måske indsprøjtet på en anden måde. Gør din læge opmærksom på dette.


  Med venlig hilsen / Best regards

  Jesper Nygart

  Speciallæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.