Debatforum Brystoperation Blodpropper i leveren flag
 • Avatar of den unge mor
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Blodpropper i leveren

  1. september 2010

  Hejsa..


  Jeg fik i 2007 en blodprop i leveren som hedder Bud Charis syndrom.


  Jeg skal være på marvan resten af mit liv og går til kontrol i århus en gang om året er det blevet til. Tidligere var det hver halve år.

  Jeg ville bare høre om det er komplet umuligt for mig at få mine bryster større??


  Knus

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 7. september 2010

  Din tendens til blodpropper gør selvfølgeligt operationen lidt mere risikabel. Men det er ikke en stor forhindring for en mindre operation, som en brystforstørrelse er. I erfarne hænder vil operationen højst tage en time.


  Der skal tages nogle særlige forholdsregler omkring operationstidspunktet mht. din anti-blodprop behandling. Det vil gøre det hele lidt mere omstændeligt, men er ikke nogen forhindring.


  Vigtigst er at du finder en erfaren kirurg med forstand på de fornødne forholdsregler.


  Venlig hilsen

  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.