Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Blodårer under øjnene flag
 • Avatar of JG55
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Blodårer under øjnene

  9. februar 2013

  Hej!

  Jeg er en 19-årig pige med nogle ualmindeligt tydelige blodårer under øjnene som generer mig temmelig meget. Jeg har læst mig frem til, at det er noget som kan fjernes med laser, men så vidt jeg forstår er det ikke helt ufarligt? Jeg har samtidig også rosacea i ansigtet, og jeg tænkte om der er en sammenhæng mellem rosacea og de meget tydelige blodårer under øjnene. Jeg har generelt tendens til at få små sprængte blodkar rundt om i ansigtet.

  Mvh

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 12. september 2013

  Det er svært ud fra din beskrivelse, at vide om karret under øjet kan behandles med laser eller ej. Ligeledes er det svært at vide, om karrene har en sammenhæng med din Rosacea.

  Det, man generelt kan sige, er, at Ellipse- eller laserbehandling af små blodkar i ansigtet er en effektiv og sikker behandling, hvis din hud ikke er for mørk eller  for solbrun. Der er dog altid en risiko for forbrænding af huden ved den type behandling. En vigtig faktor for et godt og sikkert behandlingsforløb er, at behandlingsstedet virkelig er specialister på området.

  Held og lykke med det!

  Med venlig hilsen

  Jesper Nygart
  Speciallæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.