Debatforum Intimkirurgi Bivirkninger fra sting flag
  • Avatar of Lisbet38
    0
    1
    helpSpørg lægen:

    Bivirkninger fra sting

    26. oktober 2011

    Jeg fik lavet en reduktion af de indre kønslæber for 4 måneder siden. Det var ikke en kosmetisk operation, da jeg altid har haft mange gener af det, og blev henvist af min egen læge til gynækolog. Jeg spurgte meget ind til bivirkninger, men fik bare at vide at der var ingen bivirkninger udover risikoen for infektion og blødning umiddelbart efter indgrebet.


    Jeg spurgte også hvor længe stingene ville sidde der, og om jeg skulle reagere hvis de ikke faldt ud til tiden. Her fik jeg svaret at de nok skulle falde ud af sig selv.


    Indgrebet gik fint, jeg var dog meget øm i flere uger efter og stingene faldt først ud ca. 2 måneder efter. Selv efter de var faldet ud var der noget hårdt materiale inde under huden hvor de havde siddet som skar og føltes spidst.


    Jeg har for nogle dage siden fået at vide af lægen, der lavede indgrebet, at dette er bindevæv som er en reaktion på stingene, og muligvis fordi stingene har siddet så længe, og at de i de fleste tilfælde vil gå væk igen, men man kan ikke garantere det. Det er nu 4 måneder siden og jeg har stadig ondt der hvor stingene har siddet, det føles stadig som om der er noget skarpt i vævet. Nu er det sådan at jeg skal have lavet indgrebet igen fordi der kun blev fjernet ganske lidt første gang, og så vil de meste af bindevævsdannelsen også forsvinde, og lægen vil bruge en anden slags tynd tråd. Han kan dog ikke garantere at der ikke kommer bindevæv igen, og jeg er lidt nervøs for om jeg kan risikere at få det og at det så ikke går væk, for så kommer det jo til at gøre ondt permanent.


    Så jeg spørger simpelthen efter et godt råd både til om jeg skal få lavet indgrebet med en anden teknik. Alternativt vente og få en anden læge til at se på det. Og kender I til bindevævsdannelse -og hvad kan man selv gøre for at forhindre det? Er det meget sjældent? Vil brug af en andens slags tråd nedsætte risikoen? Og hvis man alligevel får dette bindevæv, vil det så gøre mindre ondt med tiden?


    Jeg undrer mig over ikke at være blevet oplyst om denne risiko eftersom jeg spurgte lægen specifikt om bivirkninger og eventuelle problemer med sting. Jeg er aldrig blevet syet før, så jeg vidste ikke, at jeg reagerer sådan på sting.


    På forhånd tak -)

    Avatar of Hans Henrik Steenfos
    0
    250
    Besvaret den 3. januar 2012

    Kære du.


    Jeg vil råde dig til at få en tid til trådfjernelse efter 1 uge..- er trådene ikke opløst af sig selv, skal man fjerne dem, så de netop ikke går hen og generer dig. Hvis ikke du kan få en sådan tid, og de ikke vil fjerne trådene for dig, skal du få en henvisning til en anden læge. Evt. en plastikkirurg der har erfaring med dette indgreb. Jeg forstår heller ikke af

    hvilken grund, du skal opereres 2 gange? Det er jo ikke en fornøjelse.


    Held og lykke med det.


    Mvh


    Hans Henrik Steenfos
    Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.