Debatforum Brystoperation BFO - mulig infektion? flag

4 visninger

1 svar

 • Avatar of Martine1870
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  BFO - mulig infektion?

  2. december 2019

  Hej, jeg blev opereret den 1. oktober i år, så der er gået 2 måneder. Har Hart lidt betændelse og behandlet med 2 slags penicillin, udskrevet af kirurgen (har ikke haft kontakt til egen læge, men privat sygeplejerske, da jeg har ønsket at holde dette “projekt” hemmeligt).

  Imidlertid er nederste del af begge bryster stadig rigtig røde, jeg har ikke feber, men hvad kan årsagen så være? Jeg har problemer med at tåle antibiotika, så jeg er rigtig bekymret for, om der kan være tale om en skjult infektion. På forhånd tak.

  Med venlig hilsen

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  17
  Besvaret den 2. december 2019

  Hej

  Er det tapen du ikke kan tåle??

  Det er jo enormt svært at sige, når man ikke kan se brystet.

  Infektiontegn? Infektionstal? En ultralydsscanning af brystet?

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.