Debatforum Brystoperation BFO - Kan jeg gøre noget ved dette? flag
 • Avatar of kknu
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  BFO - Kan jeg gøre noget ved dette?

  10. januar 2020

  Hej

  Jeg er re-opereret efter mit implantat arbejdede sig ud, mit sår stod åben og var lang tid om at hele. Ved re-operationen blev der lavet en ny indgang længere nede, føler implantatet sidder lavere det gør det nok ikke bedre at det gamle ar er trukket sammen. Fik at vide jeg skulle gå med bøjle bh og vente et par mnd men så ville garantien ikke virke mere og jeg skal selv betale igen. Hvad kan jeg selv gøre? Skal jeg finde en anden kirurg?

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  17
  Besvaret den 10. januar 2020

  Hej,

  Det er meget svært at svare på, da man ikke har set dig eller har den fulde journal.

  Hvorfor er du så lang tid om at hele? Tobak?

  Synes i første omgang at du skal snakke med den pågældende kirurg og så prøve at finde en løsning.

  De fleste klinikker har en garanti-ordning, men det kræver selvfølgelig at man som patient har overholdt de aftaler som er lavet.

  Held og lykke

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.