Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Behandling af 12 år gammelt keloid ar flag
 • Avatar of Hallokat86
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Behandling af 12 år gammelt keloid ar

  22. februar 2011

  Hejsa.


  Dette indlæg/spørgsmål er nok i virkeligheden tilegnet en hudspecialist, men jeg prøver lykken alligevel.

  Jeg har et mindre keloid ar (hypotropisk?) ved siden af næsen og et større et af samme slags på skulderen. Arene er nu ca. 12 år gamle (sket pga cykelulykke), og er ikke videre synlige, men det i mit ansigt genere mig, og det er en smule skæmmende ved mit udseende.


  Arene var i starten hævede, røde, kløende og gav faktisk stikkende smerter. Nu efter 12 år er de flade, har næsten samme farve som resten af min hud og giver ingen videre gener.


  Hvis jeg nu gerne ville gøre det mindre ar ved siden af min næse mindre synligt, hvad ville du / I så anbefale?


  På forhånd tak, V.H.

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 30. april 2011

  Grundlæggende må jeg nok turde konkludere at du ikke har noget keloid, men snarere har du haft et hypertrofisk ar,som med tiden er faldet til ro, fladet ud og holdt op med at klø. Den proces tager typisk 2-4 år,så heling er en tålmodighedskrævende proces.


  Et keloid er et ar, som vokser ud over sine bredder, i værste fald kan det blive ved med at vokse og ender med at ligne et blomkål. Det er meget sjældent at det falder til ro af sig selv.

  Hvad der er den bedste behandling, og om en behandling overhovedet kan forudses at give nogen bedring, kan jeg desværre kun udtale mig om ved en konkret undersøgelse. Men behandlingsmulighederne er enten operation eller laserbehandling.


  Med venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.