Debatforum Fedtsugning Begravet penis flag

636 visninger

1 svar

 • Avatar of Ollo3000
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Begravet penis

  14. oktober 2013

  Hej.

  Jeg har det pinlige problem, at rodden og meget af min penis er begravet i et lag fedt/kød. Det ser ud som om, at den er meget mindre end den egentlig er. Det er et problem, som jeg har haft hele mit liv – og noget der virkelig hæmmer mig psykisk.

  Er det noget I kan hjælpe med?

  Mvh.

  Avatar of Andreas Printzlau
  0
  47
  Besvaret den 17. oktober 2013

  Kære spørger

  Af en eller anden grund er de mandlige kønsdele stadig relativt tabubelagte – og de fleste finder det pinligt at tale om.

  Mange mænd med en lille penis føler sig hæmmet og flove og afstår fra at afklæde sig foran andre, hvilket både er hæmmende for sexlivet og visse sportsaktiviteter.

  Kirurgi på kønsdelene på kosmetisk indikation er ikke tilladt i Danmark. Det betyder også at penisforlængelse ikke bliver udført længere. Dette var også en særdeles risikabel operation, hvor rejsningsevnen kunne risikere at blive ødelagt.

  Venusbjerget eller skambjerget regnes dog ikke for en del af kønsdelene. Dette er den fedtpude, som hos mænd omgiver roden af penis.

  Hos nogle, kan denne fedtpude være særdeles fyldig. Her kan det være muligt, at foretage en fedtsugning, så roden af penis ikke ligger så dybt længere. Det er dog et område med mange blodkar og vigtige nerver, så fedtsugning må foretages med forsigtighed.

  Med venlig hilsen
  Andreas Printzlau
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.