Debatforum Fedtsugning Bananfold? - fedt under numsen flag

101 visninger

1 svar

 • Avatar of Frøken smil
  0
  19
  helpSpørg lægen:

  Bananfold? - fedt under numsen

  23. januar 2010

  Hej

  Jeg skriver, da jeg ønsker en fedtsugning.


  Det område, jeg synes, ser værst ud på mig, er området under numsen. Der er et helt håndtag, jeg kan tage fat i der.


  Men jeg kan ikke finde nogen information om dette emne/område på nettet?


  Ved ikke hvad man kalder dette område?

  “bananfolden”?


  Jeg har dog hørt, at det er lidt risikabelt, at suge det fedt, der sidder under numsen, da der er risiko for, at numsen så falder ned?


  Så det, jeg søger info omkring, er, hvad der kan gøres på dette område? Mine inderlår skal også fedtsuges og en smule af yderlårene og indersiden af knæene, men jeg er bange for, at blive bulet at se på efter en fedtsugning, og at der bliver oversuget…


  V.h. Frøken smil.

  Avatar of Verónica Ellitsgaard
  0
  22
  Besvaret den 27. februar 2010

  Kære frøken smil

  Det er korrekt at fedtsugning under numsen skal foretages med forsigtighed ellers vil den veldefinerede overgang til låret svinde/ synke.
  Generelt skal du ikke være bekymret for fedtsugning af lår og knæ. Den erfarne plastikkirug ved hvor meget der kan suges uden at ødelægge de normale konturer.

  Hvad angår buler efter operationen skal du huske på at det endelige resultat af en fedtsugning først kan bedømmes efter seks mdr.

  Venlig hilsen

  Verónica Ellitsgaard

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.