Debatforum Øjenlågskirurgi Asymmetriske øjne flag
 • Avatar of charmur
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Asymmetriske øjne

  8. januar 2011

  Hej


  Jeg har været alle spørgsmål til lægerne igennem, og det ser ikke ud til der er nogen der har spurgt om lige præcist mit problem.

  Jeg er en pige på 22 der hele sit liv har haft asymmetriske øjne. Mit venstre øje og øjenbryn er sunket lidt sammen i forhold til det højre.

  I de senere år er det begyndt at gå mig lidt på at jeg ikke er ret symmetrisk i ansigtet, det er ikke særlig flatterende på billeder og jeg bliver meget bevidst om mit ansigt når der er et kamera i rummet. Et andet problem er, at højre øje er begyndt at føles tungt indenfor det sidste år i forhold til det venstre, og derfor kan jeg godt være bange for, at det kan påvirke mit syn eller blive mere asymmetrisk indenfor et par år.

  Mit spørgsmål er, om man kan lave et pandeløft (Øjenbrynsløft) på kun det ene øjenbryn. Er det overhovedet muligt at rette på kun et øje?


  Jeg håber i kan hjælpe mig, for mine utallige søgninger rundt omkring på nettet giver intet resultat :)


  Mange Hilsner

  Stine

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 21. januar 2011

  Det er absolut muligt at foretage ensidige korrektioner på såvel øjenbryn som øjenlåg – og ikke så usædvanligt heller. Hvad der skal til for at du kan opnå en bedre symmetri, kan dog kun vurderes ved en konsultation.


  Med venlig hilsen


  Ole Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.