Debatforum Øjenlågskirurgi Asymetriske øjenlåg og ar ved ørerne efter faceløft flag
 • Avatar of Tilde64
  3
  15
  helpSpørg lægen:

  Asymetriske øjenlåg og ar ved ørerne efter faceløft

  24. marts 2020

  Jeg fik for 10 dage siden et Macs facelift og fik opereret mine øvre øjenlåg samt fedtinjektioner under øjnene.. Mine øjenlåg ser på nuværerne tidspunkt ikke ens ud.. Mit højre øjenlåg er rigtig flot men over det venstre øje er der en lille hudfold.. Hvornår kan man forvente at se det færdige resultat? Vil hudfolden forsvinde?Kan man forvente at få dette korrigeret ved en ny operation?  Desuden vil jeg gerne vide hvor hurtigt at mine ar ved ørerne bliver pænere?

  Mvh.. Tilde

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  check_circleBedste svar
  Besvaret den 25. marts 2020

  Hej Tilde

  10 dage efter operationen er alt for tidligt i forløbet.

  Hvis du er utryg, kan du skrive til din kirurg eller bede om en samtale.

  Du er stadig hævet og hævelsen er sjældent ens på begge sider.

  Resultatet kan ses efter 3-6 mdr og mht arret, så kan der gå længere tid.

  Et ar modner sig igennem de første år og vil blive blegere med tiden.

  Held og lykke

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.