Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Armplastik og brystoperation flag
 • Avatar of Livida
  3
  31
  helpSpørg lægen:

  Armplastik og brystoperation

  18. marts 2014

  Hej

  Jeg har altid haft meget store overarme, nu har jeg så tabt mig fra 133 kg til 98 kg jeg regner med at tabe 10 kg mere inden september, hvor jeg ønsker en BFO. Mine arme bliver bare ikke mindre bare mere hængende, men der er stadig meget fedt på dem.

  Kan man få lavet en armplastik sammen med BFO’en og kan det lade sig gøre når mine arme stadig er fede?

  Drømmer om at jeg engang kan komme til at gå med en kortærmede bluse – ja hvem ved, måske en top engang ;0)

  Avatar of Andreas Printzlau
  0
  47
  Besvaret den 19. marts 2014

  Kære Spørger

  Flot med dit vægttab. Du skriver at du gerne vil ned på en vægt på 88 kg., hvilket kan være en fin vægt. Vi anbefaler dog generelt vores patienter at komme ned på en vægt under BMI 30 inden de får foretaget plastikkirurgi. Dette fordi det giver lavere risiko for komplikationer. Med en vægt på 88 kg. skal du altså være over 170 cm. høj, hvis det skal svare til et BMI på 30.

  Dine arme vil helt sikkert tabe sig sammen med dig når du taber dig yderligere. Huden risikerer at blive slappere efterhånden som du når din idealvægt, så det er ikke sikkert at dit problem med ”fede” arme er så stort, når du er færdig med dit vægttab.

  Det kan sagtens lade sig gøre at foretage en armplastik samtidigt med en brystoperation. Det er en stor operation og du vil være noget handicappet i tiden efter operationen. Du skal vide at armplastikken vil give dig ar på indersiden af armene, så det skal du jo kunne leve med efterfølgende.

  Held og lykke med dit fortsatte vægttab.

  Med venlig hilsen

  Andreas Printzlau
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.