• Avatar of TT
  0
  3
  helpSpørg lægen:

  Ar på læben!

  27. september 2006

  Hej.

  For 8 år siden fik jeg et ar på min læbe, som jeg nu overvejer at få fjernet eller i det mindste få formindsket. Min fortvivlelse kommer af at aret er cirka 1 cm. lang og halvdelen af det er på min overlæbe og resten lige over den. Er det overhovedet muligt at gøre noget mod ar på læben?

  Avatar of Flemming Lauridsen
  0
  78
  Besvaret den 9. oktober 2006

  Hej ”ar på overlæben”!

  Du skal blot bede din læge om en henvisning til en plastikkirurg. Denne vil kunne hjælpe dig.


  Det er en klassisk plastikkirurgisk rutineoperation du skal have lavet. Det kan laves i lokalbedøvelse.


  M.v.h.

  Flemming Lauridsen

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.