Debatforum Brystoperation Ar efter BFO flag
 • 0
  1
  helpSpørg lægen:

  Ar efter BFO

  21. oktober 2019

  Hej

  Hvornår kan man regne med at ens ar efter BFO er det endelige resultat?

  Jeg har fået BFO for 14 dage siden og har skiftet “tape” idag. Det ene ar følger ikke bryst kanten men ligger højre oppe. Det ligge ikke som en bue men mere som en lige streg og laver en lille kant.

  Vil det se anderledes ud med tiden?

  MVH
  Jes

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  17
  Besvaret den 22. oktober 2019

  Kære spørger,

  Et ar vil ændre sig i løbet af det første år, hvor det med tiden vil blive mere blegt.

  Selv placeringen på brystet, kan ændre sig en lille smule afhængigt af hvor hævet brystet er i forbindelse med operationen.

  I forbindelse med at hud og muskel “vænner” sig til implantatet og slapper af og falder en smule ned, kan arret ændre placering en smule.

  Held og lykke med dit videre forløb.

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.